Καθώς εισήλθαμε στην ευλογημένη περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Σαρακοστής, η Μητρόπολη μας εγκαινιάζει επίσημα την ηλεκτρονική έκδοση του φυλλαδίου «Ταξίδι προς το Πάσχα»: μία αναφορά στην 40ήμερη περίοδο των προκλήσεων και σε αγιογραφικά αναγνώσματα της Κυριακής.

Το ηλεκτρονικό αυτό έντυπο, που εκδόθηκε από τη Ιερά μας Μητρόπολη, είναι μια ακόμα πνευματική προσφορά στους ευλαβείς χριστιανούς, όχι μόνο στον Καναδά, αλλά και σε όλο τον κόσμο, που διψούν για τον πνευματικό αγώνα της Σαρακοστής με επίκεντρο τον Ιησού Χριστό.

Το φυλλάδιο είναι συλλογή από τις δύο πρόσφατες εκδόσεις, «40ήμερη Πρόκληση» από το 2017 και την περσινή «Μεγάλη Σαρακοστή: Αγιογραφικά αναγνώσματα της Κυριακής».

Όπως επισημαίνει ο Μητροπολίτης Σωτήριος στο μήνυμά του, στην εισαγωγή του φυλλαδίου:

Τα δικά σας θετικά σχόλια για τις δύο αυτές εκδόσεις, ήταν πραγματικά εξαιρετικά. Με δεδομένη τη συντριπτική ανταπόκριση, μαζί με την επιθυμία να καταστούν οι πνευματικές αυτές πηγές περισσότερο αναγνώσιμες στους πιστούς σε ολόκληρη τη χώρα, εκδίδουμε εκ νέου τα κείμενα των δύο αυτών εκδόσεων, στο φυλλάδιο «Ταξίδι προς το Πάσχα».

Το φυλλάδιο εκτυπώθηκε σε είκοσι πέντε χιλιάδες (25.000) αντίτυπα. Αποστέλλεται στις ελληνορθόδοξες κοινότητες σε ολόκληρο τον Καναδά και διανέμεται δωρεάν στους ευσεβείς πιστούς και ειδικά στους νέους.

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε ο Θεός της αγάπης να ευλογεί και να αγιάζει όλους όσους διαβάζουν το μικρό αυτό φυλλάδιο και με ταπεινό φρόνημα ψάχνουν να βρουν την πραγματική έννοια του Πάσχα και τη δύναμη της Ανάστασης.