Σε λαϊκό προσκύνημα στην Αθήνα το Πανάγιο Χέρι του Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου

 

Μεγάλη ευλογία, πνευματική ενίσχυση, χαρά και ανεπανάληπτη ευκαιρία θερμής προσευχής για όλους τους ενορίτες και όχι μόνο, αλλά και για τους εν Αθήναις Ζακυνθινού αποτελεί το Ιερό Προσκύνημα της Τιμίας και Αγίας Χειρός του Αγίου Διονυσίου του εκ Ζακύνθου που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτευουσα με πρωτοβουλία του εφημερίου και των μελών του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ιερού ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Κολωνού.

Την 15η Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 5μμ θα αφιχθεί στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κολωνού το Τίμιο και Πανάγιο Χέρι του Αγίου Διονυσίου από την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου. Θα συνοδευεται υπο των Μητροπολιτών Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου και Ζακύνθου κ. Διονυσίου, ενω θα επακολουθήσει Εσπερινός και εν συνεχεία Ιερά Παράκληση του Αγίου.

Την επομένη της αφίξεως Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό των δυο προαναφερομένων Μητροπολιτών.

Το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει στον ως ανωτέρω Ιερό Ναό μέχρι την 25η Σεπτεμβρίου, όπου καθημερινώς απο 7πμ εως 9πμ θα τελείται Θεία Λειτουργία και το απόγευμα 5μμ Εσπερινός και Παράκληση του Αγίου.

Πηγή : imerazante.gr

agios-athina